Petra kusche

Bilden tagen på Gym1, Vänersborg.

Det är med stor glädje jag hälsar Petra Kusche välkommen till Team Natural Physique! Det är alltid lika stimulerande med tränande som vill göra en seriös satsning och som vill ansluta sig till och göra det utifrån GNP;s värderingar, naturell body-building! Målet för Petra är tävlingsdebut på Luciapokalen 2010, och när vi nu skriver april så börjar vi marschen dit!

Min uppgift och vår gemensamma ansträngning blir att få Petra i hennes absolut bästa tänkbara form på tävlingsdagen, en angenäm uppgift! Intressant och lärorik! Tidsmässigt är vi ute i god tid, en klar fördel men å andra sidan kan mycket hända innan det är dags...! Men nu är vi igång!

Här kommer, med Petras egna ord, en närmare presentation: "Petra Kusche 32 år, närmar mig 33 år, till sommaren. Jobbar på Sportlife, Vänersborg. Har varit gruppträningsinstruktör i drygt 10 år. Gymmat en del som egenträning och som komplement till gruppträningen. Känner mig motiverad att gå till gymmet och känslan som man får i hela kroppen efter ett riktigt grymt pass slår det mesta!! Dessutom blir jag en bättre mamma till mina 2 grabbar. Energin får jag av mitt intresse och kan ge dom mycket mer tillbaka.

Dessutom jobbar jag inom Vänersborgs Kommun som en gla´ mattant på en högstadieskola. Matlagning är ett stort intresse samt serviceinriktade arbeten. Då och då extraknäcker jag på olika tillställningar som servitris eller bartender.

Jag känner att jag skulle vilja ta min träning till en nivå som tidigare bara varit en "fantasidröm" men som jag nu skulle kunna förverkliga. Jag har också fått stöd och uppmuntran från kollegor, så jag känner att Body Fitness är något som jag verkligen skulle vilja ge en ärlig chans. Med detta i åtanke tog jag kontakt med Gunnar som är vår PT på Sportlife. Från början ville jag ha kostråd och ett gymprogram. Resultatet av våra samtal där vi bollade tankar och ide´er fram och tillbaka slutade med att Gunnar frågade "om du nu ändå vill höja nivån så mycket på din träning, varför inte göra det full ut och se hur långt du kan komma? Varför inte satsa på ex. Body Fitness?

Efter två dagars funderande kom handslaget som bekräftade satsningen mot Luciapokalen! Förväntningarna ligger mycket hos mig, hur kommer min kropp att svara upp kost och träning? Hoppas givetvis på resultat så man håller sig sporrad hela vägen fram. Mina starka sidor är bl.a. att det kommer att bli lätt att ta sig till gymmet för att träna. Min största utmaning ligger i kosten, Gunnar är informerad om min svaghet; lösgodis! Har lovat att trappa ner på detta begär för att nå bästa resultat. Vet att jag kommer att klara det, för nu har min vilja tagit kraft framåt mot sikte på Göteborg och Luciapokalen 2010...!

Inte minst viktigt i sammanhanget är att jag känner att Gunnar och jag kommer att kunna få ett bra samarbete!"

Framöver kommer du på bloggen att kunna följa Petras väg mot Luciapokalen!