Dagsfärska bilder på Petras form... och fyra månader kvar till debuten på Luciapokalen! Hittills motsvarar resultatet gott och väl förväntningarna och det är bara att hoppas att det kommer att hålla hela vägen fram! Nu kommer vi att gå från skarpt läge till succesivt ännu skarpare lägen på träningsupplägg, kost och posering osv.

Så här tycker Petra själv om vårt äventyr så här långt: " Att sommaren skulle passera så här fort det hade jag inte räknat med. Tiden går fort när sommaren består av mycket jobb och gymträning! Trots högsommarvärme och blå himmel så har det blivit i snitt 5 gymdagar i veckan. En semester på hela fyra dagar blev det dock...sedan var det dag att stiga in på gymmet igen och höja träningen en nivå!

Jag har aldrig varit rädd för träningen utan mina farhågor inför detta äventyr ligger mer på kosten. Jag älskar mat och min svaghet är lösgodis. Men med Gunnars kostupplägg, som bl.a. inneburit en (rejäl) höjning av proteinintaget har det gått över förväntan och vid de få tillfällen som godissuget gjort sig påmint....då har jag övervunnit det! Nu kommer vi att lägga in allt högre växlar på träning och kost... Det är bara att hoppas att kroppen kommer att svara upp bra på detta, att träningen fortsatt kommer vara en njutning och att jag slipper gå hungrig hela tiden!

Går tiden framöver lika fort som sommaren passerade så dröjer det inte länge innan jag förhoppningsvis gör min debut på Luciapokalen!  Jag känner mig mer laddad än någonsin; med en vilja av stål och med Gunnar som coach, ska vi ro detta äventyr iland, nu när vi börjar nedräkningen av dagarna och kalorierna...

 

Petra Kusche posering Petra Kusche latsdrag
Petra Kusche biceps Petra Kusche framsida lår